Fenomen formiga

En aquest Homenatge Pime volem que visquis el Fenomen Formiga. Perquè les pimes s'assemblen molt a les formigues i perquè ser formiga ens fa millors pimes:

         
PIMES & FORMIGUES   L'EXEMPLE DE LA FORMIGA   MOTIUS QUE ENS FAN MÉS FORMIGA EN AQUESTA JORNADA
         
         
APRENENTATGE   La forma d'aprendre és interactiva, quelcom que en el regne animal només succeeix amb els mamífers. Aprenen amb un tutor i és la base del seu desenvolupament.   Comptem amb 3 tallers i els seus casos d'èxit per conèixer vies de progrés.
         
         
TREBALL   La formiga simbolitza per a moltes civilitzacions la capacitat de treball. La seva forma d'organitzar el treball i dividir-lo, la capacitat de no aturar-se davant els obstacles, les fan fortes.   El reconeixement al treball de les pimes és un dels eixos del nostre programa.
         
         
COOPERACIÓ   En el seu treball el que fa fortes a les formigues és la seva capacitat de col.laborar i confiar unes amb altres.   Comptem amb un espai de networking per poder col.laborar i descubrir solucions que contribueixin al desenvolupament de la nostra pime.
         
COMUNICACIÓ   Gràcies a complexes sistemes de comunicació aconsegueixen ésser més eficients en el treball. L'ordre en llocs amb milions d'habitants.   A través de xarxes socials i intervencions, la interactivitat marcarà la nostra jornada.
         
         
DURESA   Segons molts experts, les formigues són de les poques espècies que han sobreviscut des de l'etapa dels dinosaures.   Aquest matí volem reconèixer que les pimes, com les formigues, mostren una alta flexibilitat per adaptar-se i molta resiliència per suportar les etapes de crisi.

Copyright 2012 © Homenatge Pime

Telèfon de contacte: 91 400 85 83 • info@sialapymelevabien.com


COL.LABORADORS PRINCIPALS
COL.LABORADORS
AMFITRIÓ
PARTICIPEN
DIARI ECONÒMIC OFICIAL
MEDIA PARTNERS
ENTITATS COL.LABORADORES
IDEA I ORGANITZACIÓ A CÀRREC DE
SOCI EMAIL MARQUÈTING